torstai 4. maaliskuuta 2010

Uudenlaisia haasteita

Onnistuuko virtuaalitallin tekeminen, saatikka pyörittäminen, jos tallin kanssa puuhailuun saa käyttää korkeintaan vartin päivässä? Voiko olla mahdollista, että kerrankin toivot sinulla olevan enemmän aikaa tallin päivittämiseen, eikä tallin teon hidasta tempoa voi enää kuitata tekosyyllä "ei minulla ole aikaa"?

Sepä nähdään! Tartuin FVP:n puolella esiteltyyn haasteeseen, jonka mukaan talli täytyy tehdä alusta alkaen itse (tekstejä tai ulkoasua ei saa teetättää muilla ym.) ja aikaa saa käyttää vain 15 min/päivä. Pykäisin tänään ensimmäisen vartin aikana pystyyn oman pienen tallini, Aweria Studin. Olen pitkään haaveillut tekeväni tallin Freewebsin easy-puolelle Slawikin kuvilla ja vihdoin löysin siihen sopivan raon. Kyllä tästä vielä hyvä tulee, uskokaa pois!

Odotan jo innolla huomista, että pääsen jatkamaan tallini tekemistä. Tällaiset haasteet tuovat ihan uutta puhtia tallin pitoon: enpä muista milloin viimeksi olisin odottanut pääseväni päivittämään talliani yhtä innokkaasti tai huokaisseeni harmistuksesta, kun kännykän herätyskello pirahtaa vartin päättymisen merkiksi juuri kun aloin päästä vauhtiin ulkoasun muokkaamisessa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti