keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Ruikuti rui rui

Kääntäkää katseenne pois ja tukkikaa korvanne, raahatkaa kuopan reunalle ammuttavaksi; aion valittaa VRL:n perään tässä ja nyt.

Minun ja VRL:n välinen, nyt kolme kuukautta kestänyt ero on ollut yhtä vuoristorataa. Olen oppinut elämään ilman VRL:ää, vaikka se onkin ollut vaikeaa, mutta toisaalta kaipaan sitä päivä päivältä yhä enemmän. Oih, milloin tulet takaisin?

No juu, en ole oikeasti VRL-riippuvainen. Ehkä. Pidän vaan todella paljon VRL:n tarjoamista palveluista ja kun niitä ei ole saatavilla, huomaan pitäväni niistä entistä enemmän. Hitsi vie, sormeni syyhyävät jopa päästä kilpailemaan porrastettuja, vaikka olen vannoutunut avoimien kilpailujen ystävä! Olisi myös mukavaa päästä lisäämään Aweria Studin tallirekisteriin, rekisteröimään uudet kasvatit hepparekisteriin ja etsiä hevoslistalta sulhasia tammoilleni, mutta se mitä kaipaan kaikista eniten, on kilpaileminen. Taidan lukeutua siihen dissattuun massakisaajien ryhmään, jotka kokevat vieroitusoireita VRL:n alaisten kisojen ollessa poissa pelissä, mutta no can do - kilpaileminen on vaan niin hiivatin mukavaa ja VRL:n alaisissa kisoissa on sitä omanlaistaan vetovoimaa, jota villeissä kisoissa ei ole. Ehkä sen tekevät VRL:n alaisten jaoksien laatuarvostelut, joilla minä nään enemmän painoarvoa kuin VPA:n laatuarvostelussa. Olen toki yrittänyt katsoa "kilpailumaailma" ilman VRL-lasejani, mutta ei se muuta maailmakuvaani: LJ:n alaiset laukat ovat tasojärjestelmineen mukavaa vaihtelua, AHAC:n kisoissa on jännittävä oma arvomaailmansa, mutta ei ole vielä löytynyt KRJ:n ja WRJ:n voittanutta.

Ionicin, Gin Ahaltekin ja Pinkin blogissa on gallup liittyen auttamishalusta VRL:n toimivuuden eteen. Vastasin kyselyyn "voisin opetella koodaamaan ja auttaa Feanaroa", koska se oli lähin vaihtoehto minkä löysin kuvaamaan itseäni. Olen kuitenkin sitä mieltä, että annetaan Feanaron hoitaa koodipuoli, koska hän sen taitaa: kaikkihan tietävät minkälainen soppa syntyy, jos kokkeja on liian monta ja siitähän se soppa syntyisikin, jos apukokit olisivat keltanokkia, joiden jälkiä osaavammat saisivat olla jatkuvasti paikkaamassa. En osaa koodata muuta kuin epävalidia XHTML:ää ja CSS:ää, eikä minusta välttämättä olisi mihinkään ylläpitotehtäviin, tai ken tietää vaikka olisikin, mutta auttaisin mielelläni VRL:n remppaamista vaikka tekemällä jotain aivosoluja tuhoavaa copypasteamista. Koen kuitenkin hyötyväni VRL:n toiminnasta niin paljon, että voisin suorittaa jotain ääliö helppoa hommaa takaisinmaksuna.

Virtuaaliharrastukseni ei ole sentään ihan täysin kariutunut VRL:n taukoon, mutta hidastunut se on. Kyllä, tahdon päästä jälleen kyttäämään silmä kovana kisakalenterien päivittymistä ja ei, en jaksa rempata talliani - vaikka siinä jos missä remppaamista olisikin - koska se oli lähestulkoon ainut asia mitä tein virtuaalihevosten parissa heinäkuusta tammikuuhun. Toivottavasti VRL palaa pian entistä ehompana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti