sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Blogilöytöjä

Eilispäivän postauksen tylsyys-trendiä jatkaen eksyin tänään etsimään ja lukemaan läpi minulle uusia virtuaaliblogeja.

Lisäsin muutaman löytämistäni blogeista muisti-/seurantalistaani eli tämän blogin blogilistalle. Ensimmäisenä lisäyksenä mainittakoon Taffelin luotsaama PIENI MIELI, joka vaikuttaa ilahduttavan aktiiviselta blogilta: blogiin on lisätty reilun kuukauden aikana enemmän asiapitoista sisältöä kuin mitä minä olen onnistunut suoltamaan omaani kahdessa vuodessa. Listalleni löysivät tiensä myös Rifiuti Arabiansin omistajan Viona Z.'n blogi ja Vvenlan blogi, jotka kummatkin vaikuttavat varsin mukavilta.

Kuulun suorasanaisen kirjoittamisen kannattajakuntaan (kannatusjäsenenä. En osaa ilmaista itseäni tekstini kautta niin kärkevästi kuin haluaisin :<) ja rakastan pakinatyylisiä mustalla huumorilla höystettyjä tekstejä, jotka täällä virtuaalimailmassa kohdistuvat pinnalle popsahtavien ilmiöiden lisäksi yksikohtaisempiinkin, jopa henkilökohtaisiin seikkoihin. Blogilistalle löysi tientä kaksi minulle uutta "narinablogia", Couture avautuu ja Virtuaalinarina, joista erityisesti jälkimmäinen oli melkoisen viihdyttävää lukemista.

Viimeisenä, muttei missään nimessä vähäisimpä lisänä blogilistaani on Javan mainio Bittiponit kuvissa. Sarjis-/kuvablogi on ihanan piristävä lisä virtuaaliblogien joukkoon, varsinkin kun osuva sisältö ja taitava toteutus ajautuvat törmäyslinjalle, kuten Javan blogissa.

2 kommenttia:

  1. jännää, pieni mielihän alkaa tekeen itteään tunnetuks... :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos bittiponien huomioinnista! *thumbs up* :)

    VastaaPoista