lauantai 13. helmikuuta 2010

Uusi, uudempi, Isilme

Isilme on jälleen kehissä! Nahan luontiin tuhraantui hieman enemmän aikaa kuin odotin (eihän siihen mennyt kuin mitä, seitsemän kuukautta?), mutta sainpahan vihdoinkin potkaistua itseäni persuuksille ja viimeisteltyä tallin julkaisukuntoon.

Uuden ulkoasu vaihto oli paikallaan, koska vanha ei enää kirjaimellisesti toiminut: ulkoasun tekijän Photobucket-tili vanhentui enkä minä ollut lähes neljän vuoden aikana kertaakaan ajatellut kuvien tallentamista talteen esim. omalle koneelleni. Viisasta, hyvin viisasta. Tämä uusi on ainakin omaan makuuni hieman käytännöllisempi kuin vanha ja toivottavasti en mene ihan metsään näkemyksessäni, sillä uutta ulkoasua ei ole vähään aikaan tulossa ymmärrettävistä syistä.

Tallin vanhat tekstit saivat myös kyytiä. En ole mikään kovin lahjakas kirjoittaja enkä pidä omia tekstituotoksiani mitenkään hirveän hyvinä, joten erityisesti vanhat tekstit olivat sen verran surkuhupaisia, että ne oli pakko kirjoittaa uusiksi. Tallin sivuilla on tällä hetkellä aika vähän tekstiä (etenkin esittelysivulla, mutta tiedä sitten onko se huono juttu - näillä sanallisilla taidoilla pitkästä esittelystä tulisi aika unista luettavaa :D), mutta sitä tulee varmaankin lisää tulevaisuudessa, jos vaan innostun kirjoittelemaan.

Uutta ulkoasua ja tekstiuudistuksia lukuun ottamatta kaikki on ennallaan: sieltä täältä löytyy aina joku rempsottava sivu, talli kätkee sisäänsä jotakuinkin samat hevoset eikä toimintamuodoissa ole tapahtunut mitään muutosta. Olen suunnitellut tallille muutamia uusia osioita, kuten kuvagalleriaa ja henkilökunnan esittelyä, mutta ne eivät "kerinneet" valmistua vielä tähän päivitykseen: jahka ylioppilaskirjoitukset on hoidettu pois alta, voin jälleen paneutua hiukan paremmin virtuaalijuttuihin ja jatkaa Isilmen uudistamista.

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Uusi, uudempi, Isilme

Ihmeiden aika ei ole ohi, Isilme on jälleen kehissä uuden ulkoasun kera!




Uusi, uudempi, Isilme

Viimeisen viisituntisen loppurutistuksen jälkeen sain vihdoinkin päivitetyn Isilmen jotakuinkin julkaisukuntoon.

Talli